Politie zoekt naar spullen Savannah

In het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Savannah uit Bunschoten wordt deze week de sloot waar zij is gevonden drooggelegd. De reden voor dit onderzoek is dat haar portemonnee en haar telefoon nog altijd niet zijn gevonden. Politie en justitie doen een oproep aan een ieder die informatie heeft over de vermiste spullen. 

De portemonnee  is een zwarte, glad leren enveloppe portemonnee met een goudkleurige rits met een goudkleurig labeltje eraan. De telefoon is een zwarte Samsung Grand Prime S6. Vermoedelijk zat er een zwart hoesje omheen met gouden randen.

Gedregd

Het onderzoeksteam heeft eerder al uitvoerig gezocht in de omgeving waar het meisje op 4 juni door een voorbijganger werd gevonden en op de plek waar haar fiets is gevonden. Hierbij zijn speurhonden en duikers ingezet en er is gedregd. Ook zijn de spullen die de burgerzoekactie hebben opgeleverd, nagekeken. Zoals gezegd zijn daarbij de portemonnee en haar telefoon niet gevonden.

Vermist

Savannah raakte op 1 juni vermist en op 4 juni rond 11.40 gevonden in een sloot bij het industrieterrein De Kronkels in Bunschoten. De 16-jarige Angelo S. uit Den Bosch werd de volgende dag aangehouden. Hij zit in voorarrest op verdenking van doodslag. Donderdag 20 juli zal er een beslissing worden genomen over de verlenging van zijn voorarrest.

Zie ook:

Angelo S. liegt en zwijgt over dood Savannah