Advocatenkantoor Waalre ook beveiligd

Het pand van advocatenkantoor Custos in Waalre, waar afgelopen week brand is gesticht, wordt beveiligd. Rond het pand zijn camera’s geplaatst. Eerder werd al bekend dat Marcel Senders, advocaat bij Custos, beveiligd wordt in opdracht van justitie. Hij werd afgelopen maand beschoten door een fietser. Of het kantoor ook wordt beveiligd in opdracht van justitie, wil het OM niet zeggen.

Voor het huis van Senders is ook een bewakingscontainer gezet. Over hoeveel bewakers er zijn en hoe lang het huis wordt beveiligd, wil het OM niets zeggen.

Vorige week werd Senders beschoten door een fietser, toen de advocaat in zijn auto in de buurt van zijn huis reed. Hij werd niet geraakt, maar raakte wel gewond door glasscherven. De politie heeft een fiets gevonden die vermoedelijk van de schutter is. De eigenaar van het advocatenkantoor zei na het schietincident dat hij wist wie er achter zat, maar hij wilde niet zeggen om wie het ging.

Maandagochtend woedde er een brand in het advocatenkantoor, onderzoek heeft aangetoond dat deze brand is aangestoken. De politie houdt rekening mee dat de schietpartij en de brandstichting met elkaar te maken hebben.

Lees ook:

Advocaat opgepakt om fraude

Advocaat beschoten in Waalre

Brand in advocatenkantoor Waalre

Advocaat Waalre wordt beveiligd