Twee gewonden na schietpartij Pijnacker

Bij een schietpartij in Pijnacker is in de nacht van woensdag op donderdag een 34-jarige man zwaargewond geraakt. Een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd door agenten aangetroffen met een hoofdwond. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens Omroep West heeft de politie twee verdachten aangehouden. Vlak na twaalf uur middernacht kreeg de politie een melding over een schietpartij op het Corry Besselingplantsoen in Pijnacker. Eenmaal daar aangekomen werden daar twee gewonden mannen aangetroffen.

Een 34-jarige man had een schotwond in zijn buik en 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats had een hoofdwond. De toestand van het slachtoffer het de schotwond is nog niet bekend.

Een ooggetuige van de schietpartij zegt tegen Omroep West dat ze de slachtoffers op straat heeft gevonden en 1-1-2 heeft gebeld. ‘Buurvrouw, buurvrouw, buurvrouw, ik ben beschoten’, zei het slachtoffer tegen de ooggetuige, die in het begin nog met de man kon praten maar later zakte het slachtoffer volgens haar weg. De vrouw hoorde later een auto met gierende banden wegrijden.