10.000 euro tipgeld moordzaak Brouwers

De hoofdofficier van justitie looft een beloning uit van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van de moord op 37-jarige Luc Brouwers uit Meeuwen-Gruitrode (België). Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond ruim aandacht aan de zaak.

 

Het levenloze lichaam van de 37-jarige Luc Brouwers werd op zondagavond 20 januari 2013 gevonden in zijn auto aan de Essenburgsingel in Rotterdam. De man bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen.

 

Brouwers werd aangetroffen in zijn zwarte Mercedes CLS met een Belgisch kenteken. Hij had zondag rond 20.00 uur de alarmlijn gebeld met de mededeling dat het niet goed met hem ging. Hij zou zijn neergeschoten. Meer kon hij niet vertellen en hij overleed kort daarna.

De hoofdofficier van justitie looft een beloning uit van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de dader(s). Het rechercheteam heeft al veel getuigen in Nederland en België gehoord en dat heeft waardevolle informatie opgeleverd.

Dinsdagavond wordt er een reconstructie van de moordzaak uitgezonden bij het programma Opsporing Verzocht. De politie hoopt daardoor meer tips binnen te krijgen.