12 tips over vermissing Panama

Bij de politie zijn naar aanleiding van het programma Opsporing Verzocht twaalf tips binnengekomen over de vermissing van de 22-jarige Lisanne Froon en de 21-jarige Kris Kremers in Panama. Van de twee vrouwen ontbreek sinds dinsdagmiddag 1 april ieder spoor. Ze zijn, voor zever bekend, voor het laatst in contact geweest met een pensionhouder.

In het programma Opsporing Verzocht deden de politie en de familie van de twee vrouwen een oproep aan iedereen die ook maar enige nuttige informatie heeft. Dat heeft twaalf tips opgeleverd.

Suggesties

De tips worden door de politie onderzocht. 'Het varieert van mensen die zeggen dat ze de vrouwen gezien of gesproken hebben tot mensen met ideeën en suggesties, bijvoorbeeld over zoekplekken.' Of de tips bruikbaar zijn, moet blijken. 'We gaan kijken of er iets tussen zit', aldus een woordvoerder van de politie tegenover de Volkskrant.

Wandelroute

Op dinsdag 1 april zijn Lisanne Froon (22) en de 21-jarige Kris Kremers voor het laatst gezien. Op de school waar de vrijwilligerswerk organiseerde, zochten ze op internet naar informatie over een wandelroute naar het Pianista Pad. Voor zover bekend bij de politie hebben de twee voor het laatst contact gehad met een pensionhouder in de plaats Boquete. Daar keren ze terug na de wandelroute.

Vervolgens ontbreekt ieder spoor van de dames.