22 keer levenslang voor Britse pedo

Richard Huckle, een Britse pedofiel die honderden kinderen misbruikte, is veroordeeld tot tweeëntwintig maal levenslang door de rechtbank in Londen. Huckle verkrachtte kinderen in Maleisië en Cambodja, waarbij hij zich voor deed als een gelovige leraar Engels, om zo het vertrouwen te winnen van de ouders van de kinderen.

Gedurende negen jaar wist Huckle uit handen van de politie te blijven en kon hij ongestoord kinderen misbruiken. Hij maakte ook foto’s en video’s van het misbruik en plaatste dat op ondergrondse websites zoals ‘The Love Zone’. Zijn plan was om er geld mee te verdienen. In totaal zijn 220 kinderen door hem misbruikt. Hij zocht zijn slachtoffers ook in weeshuizen, waar hij zich voor deed als een hulpverlener die Engelse les kwam geven.

Moeder

Huckle had plannen om zelf een weeshuis te beginnen in Cambodja, om op die manier verzekerd te zijn van een constante stroom slachtoffers. Hij liep uiteindelijk tegen de lamp omdat hij zijn mond voorbij praatte tegen zijn moeder, die de autoriteiten waarschuwde.