4 jaar cel voor oplichtster met zogenaamde ‘sekstumor’

De rechtbank van Antwerpen heeft de 30-jarige Kimberly E. uit Hoboken (België) veroordeeld tot 4 jaar cel. Ze is schuldig bevonden aan oplichting. Ze verzon daarbij de meest absurde verhalen. Zo maakte ze onder ander een vriendje wijs dat ze een tumor in haar hoofd had. De hersentumor zou kleiner worden als hij veel seks met haar had en haar regelmatig zou masseren.

Om de man te overtuigen maakte ze gebruik van een vervalste brief van een arts.

60 miljoen euro

Tal van andere vriendjes werden ook opgelicht, waarbij sommigen grote geldbedragen kwijtraakten, zo meldt de Gazet van Antwerpen. Vaak volgde E. daarbij eenzelfde stramien. Ze leefde op kosten van haar partners, omdat ze hen wijs had gemaakt dat ze zat te wachten op een erfenis van 60 miljoen euro. Als bewijs liet ze (vervalste) documenten zien van notarissen, banken, verzekeringsmaatschappijen en advocaten. Ze liet een spoor achter van geplunderde bankrekeningen en deurwaarders.

Huisbazin

Ook een huisbazin werd de dupe. De vrouw werd misleid met vervalste salarisstroken en bankafschriften. ;Hoe ze het heeft gedaan weet ik niet, maar die documenten waren perfect vervalst. Je zag daar niks verkeerds aan’, aldus een gedupeerde verhuurder die nooit één eurocent huur mocht ontvangen en wordt geciteerd door de Gazet.

Verder ensceneerde ze een inbraak én vervalste de processen-verbaal van de politie.

Het Openbaar Ministerie had 2 weken geleden 38 maanden cel geëist.