5000 euro voor tip mishandeling Haren

Het Openbaar Ministerie looft een beloning uit van 5000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte van de zware mishandeling in Haren. Tijdens de bekende ‘rellenavond’ in Haren op vrijdag 21 september werd een 84-jarige man bij zijn woning mishandeld en raakte ernstig gewond. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan deze zaak.

Tijdens de ongeregeldheden op vrijdag 21 september in het Groningse Haren zijn veel beelden gemaakt door verschillende media, omstanders en de politie. Een aantal van die beelden worden dinsdagavond in het programma Opsporing Verzocht getoond. 

Vorige week toonde de politie ook al beelden van enkele relschoppers, maar zij waren toen nog onherkenbaar. Na die uitzending hebben zes personen zich gemeld bij de politie. Zij herkenden zichzelf of werden door anderen aangegeven. 

De mishandeling van de 84-jarige man vindt het OM zo ernstig dat er een beloning van 5000 euro is uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte.