Zes personen opgepakt voor handel in harddrugs

De politie Limburg maakte woensdagmiddag bekend dat er dinsdagmiddag een inval is geweest in een drugspand in Maastricht en dat daarbij zes personen zijn aangehouden. In het pand vonden speurders 800 gram heroïne en versnijdingsmiddel. Burgemeester Hoes heeft het pand voor zes maanden gesloten.

(Beeld: archief)

Via onderzoek bleek dat er in de woning drugs zouden zijn. Vier personen probeerden via de achtertuin te vluchten toen agenten de inval deden. Ze werden direct ingerekend. Ook twee personen op de eerste verdieping werden opgepakt. Een vrouw (18) en vijf mannen (van 19 tot 46 jaar) zijn aangehouden.

Drugshotel

Burgemeester Eurlings van het Limburgse Geulhem heeft woensdag ook een pand gesloten. Het gaat om hotel Berg en Dal en zal 1 jaar de deuren moeten sluiten. Vorig jaar november werden er bij een inval 900 gram heroïne en ruim 70 gram cocaïne gevonden.

Drugshandel

In Leidsche Rijn zijn zes mannen en een vrouw (tussen 20 en 59 jaar) deze week aangehouden in verband met drugshandel en -bezit. Dat maakte de politie woensdag bekend. Bij twee personen wordt vermoed dat zij in drugs handelden, want bij hen werd een flinke hoeveelheid drugs en cash geld gevonden. De andere worden verdacht van drugsbezit. Tegen allen is proces-verbaal opgemaakt.