Aanhouding na vondst dode man in loods

De politie heeft zondagavond een 26-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de man die zondag werd gevonden in een loods in Maastricht. Het slachtoffer is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk de 25-jarige Guido Kosterman uit Wijk bij Duurstede, regio Utrecht. De aangehouden verdachte komt ook uit die plaats. Video onderzoek in de loods na de break.

Zondagmorgen werd het stoffelijk overschot van de man gevonden in een loods aan de Vic. Reindersstraat in het Limburgse Maastricht. De politie ging er al snel vanuit dat het om de vermiste Guido Kosterman ging. 

De vader van Guido had op 11 december aangifte gedaan van de vermissing van zijn zoon. Hij had al een week niets meer van hem vernomen. Volgens zijn vader verbleef Guido vaak in de loods in Maastricht, dus ging de politie daar op onderzoek uit. 

In eerste instantie werd er niets gevonden in het pand, maar afgelopen vrijdag gingen agenten nogmaals op onderzoek uit in de loods. Er werd forensisch onderzoek verricht en dat resulteerde zondagochtend in de vondst van het lichaam van vermoedelijk de 25-jarige Guido Kosterman.

{youtube}d0M3o-2nwGM{/youtube}