Aanhoudingen voor Rotterdamse schietpartij

Voor de schietpartij zondagavond even voor 21.30 op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam heeft de politie 3 mannen aangehouden. Twee van hen waren gewond.

Een van de arrestanten is de 26-jarige Rotterdammer die gewond raakte terwijl hij voor een café aan de Nieuwe Binnenweg stond. Of de kogels ook daadwerkelijk voor hem bedoeld waren, is nog onderwerp van onderzoek, zo laat de politie weten. Het slachtoffer is aangehouden omdat nog niet duidelijk is wat er precies is gebeurd.

Schotwond

Diezelfde zondagavond werd een andere man met een schotwond bij een ziekenhuis in Rotterdam binnengebracht. Deze man is samen met de andere man, die bij hem was, aangehouden. De politie onderzoekt hoe deze man gewond is geraakt en of er een verband is met de schietpartij op de Nieuwe Binnenweg.

Autobranden

In de nacht van zondag op maandag werden aan het Henegouwerplein 2 brandende auto’s aangetroffen. De politie doet nog onderzoek naar deze autobranden en of ze mogelijk iets te maken hebben met de schietpartij op de Nieuwe Binnenweg.

 

(Foto: Politie)