Acteur zaait paniek als hitman en undercover

 

Recept voor paniek in een land waar de angst voor terreur regeert: neem een Russische acteur, een diplomatenkoffertje en laat hem dat in Amerika naast willekeurige mensen op straat plaatsen. Film het met een verborgen camera en het levert hilarische beelden op, maar ook een arrestatie door de plaatselijke cops. Gisteren sloeg de grappenmaker opnieuw toe. Video's na de break.

 

 

Vitaly Zdorovetskiy (21) is een Amerikaanse acteur en comedian, die geboren werd in Moermansk. Hij heeft een populair YouTube-kanaal waarop hij grappen van het Banana Split-type loslaat op nietvermoedende burgers. 

Deze zomer bedacht hij een grap, waarbij een Russische huurmoordenaar telefonisch instructies krijgt om een koffertje bij een willekeurige voorbijganger te plaatsen en dan zegt: "You have 60 seconds". Het resultaat is even hilarisch als verbazingwekkend. 

Eén man kan de grap bepaald niet waarderen, rent in het filmpje achter Zdorovetskiy aan en deel een paar rake tikken uit. "The suspect is fighting back", roept Zdorovetskiy. De man, Andre Brown, doet  vervolgens aangifte bij de plaatselijke politie en Zdorovetskiy wordt gearresteerd wegens het dreigen met een bom.

Gisteren plaatste Zdorovetskiy weer een nieuw filmpje online. Dit keer doet hij een undercover agent na, die op zoek gaat naar drugsdealers op straat. Hij benadert mensen met de vraag of ze hem wiet of coke willen verkopen. Als ze daarop ingaan, roept hij in een microfoontje "All units, we got him". Opvallend genoeg zetten alle 'verdachten' het op een rennen en laat niemand zich vrijwillig arresteren.