Afrekening Zwijndrecht om ruzie kind?

De moord op drie bewoners van een flat in Zwijndrecht komt mogelijk voort uit een ruzie over de omgangsregeling voor een zevenjarig meisje. Haar moeder, oma en tante zijn maandagochtend vermoord. Tijdens de moord was het meisje op school. De 63-jarige man die buiten de flat gewond werd aangetroffen zou de opa zijn, en tevens hoofdbewoner van de flat. Hij zou zichzelf in veiligheid hebben gebracht door van de eerste verdieping naar beneden te springen. De drievoudige moord lijkt op een afrekening.

Volgens de Telegraaf zou de man voordat hij in de ambulance werd weggevoerd nog hebben gezegd dat de schutters onbekenden waren.

Een omwonende heeft drie mannen in een auto zien aan komen rijden, waarna er één de flat in zou zijn gegaan. Daarnaast wordt gemeld dat de schutter er op een scooter vandoor is gegaan.

Het is niet duidelijk waarom de politie een inval deed in de Jupiterstraat. Misschien was men op zoek naar de vader van het 7-jarige meisje. Maar ’s avonds bleek dat de bewoner van de Jupiterstraat niets met het drama te maken heeft. Het is niet bekend of de vader is gevonden of ondervraagd. 

Zie De Telegraaf.