‘Ajax-hooligans’ gepakt in drugsonderzoek

Enkele Ajax-hooligans zijn maandagochtend in België gearresteerd in een onderzoek naar drugshandel. Dat meldde Nieuwe Revu maandag. Twee van de aangehouden personen zijn Daan van der E. en Tamara F. Dat heeft de advocaat van F., mr. Den Otter, bevestigd aan Crimesite.

Advocaat Den Otter kan nog niets zeggen over de verdenkingen tegen zijn cliënt. ‘Ik heb alleen met de politie gesproken en zij hebben verteld dat Tamara vastzit in België. Ik heb nog geen contact met cliënt gehad en weet niet waar zij van verdacht wordt. Dat heb ik ook alleen maar uit de media vernomen’, aldus Den Otter.

Volgens Nieuwe Revu worden Daan van der E. en Tamara F. verdacht van de invoer van verdovende middelen en deelname aan een criminele organisatie. Zij werden samen met een ander persoon aangehouden in een luxe villa in Antwerpen, schrijft Revu.

Van der E. en F. zijn in 2012 al door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld voor deelname aan een criminele drugsorganisatie. Die zaak moet in hoger beroep nog behandeld worden.

Lees ook:

Ajax-fans in criminele drugsorganisatie

Ajax-dealers blijven vastzitten