Albanezen opgepakt in Rotterdamse woning waar vuurwapens liggen

De politie heeft donderdag vijf Albanezen aangehouden in een woning aan de Paradijslaan in Rotterdam-Crooswijk tijdens een zogenoemde “ondermijningsactie”. Bij doorzoeking van de woning zijn onder andere drie vuurwapens, een geluidsdemper, contant geld en een luxe horloge in beslag genomen.

Gesignaleerd

Agenten zagen donderdag een auto rijden die hen opviel. Deze stopte bij een woning aan de Paradijslaan. Terwijl de inzittenden de woning binnengaan, checken agenten het woonadres en het kenteken binnen de politiesystemen. Daaruit blijkt dat er mogelijk een persoon aanwezig in de woning is die nog gesignaleerd staat om aangehouden te worden.

Niet aanwezig

Als de politie vervolgens de woning binnenvalt vinden ze daar vijf mannen en drie vuurwapens. De gesignaleerde man blijkt niet in de woning aanwezig te zijn. De vijf mannen van 26, 32, 34 (2x) en 36 uit Albanië zijn aangehouden.

Bij de inval zijn drie vuurwapens, een geluidsdemper, geld, meerdere gegevensdragers, een luxe horloge, sieraden en een voertuig in beslag genomen.