Alle verdachten geweld Oosterhout vast

De vijf verdachten, in de leeftijd van 17 tot 18 jaar, die betrokken waren bij het uitgaansgeweld in Oosterhout op zaterdag 19 januari zitten vast. Dat heeft de politie woensdag bekend gemaakt. De door de politie vrijgegeven beelden van de zware mishandeling van een 25-jarige jongen, waren sinds maandagavond te zien op televisie en internet.

Aan het einde van dinsdagmiddag meldden zich drie verdachten op het politiebureau Oosterhout. Het drietal was in gezelschap van ouders en raadslieden. Zij werden gearresteerd op verdenking bij betrokkenheid bij het uitgaansgeweld in Oosterhout.

In de loop van de dinsdagavond volgde de aanhouding van een vierde verdachte. Deze 17-jarige jongeman uit Oosterhout meldde zich ook op het politiebureau. Woensdagochtend kwam ook de vijfde verdachte in beeld. Ook deze verdachte (17) is door de politie gearresteerd.

Op zaterdag 19 januari werd rond 02.45 uur een jongeman (25) zwaar mishandeld in de Klappeijstraat. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen en schoppen terwijl hij op de grond lag.

Zie ook:

Tips na zware mishandeling Oosterhout (UPDATE)