Amsterdam: zes mannen opgepakt voor ontvoering in Schiedam

Amsterdam: zes mannen opgepakt voor ontvoering in Schiedam

De politie blijkt dinsdagavond in Amsterdam zes mannen te hebben opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een ontvoering in Schiedam.

Tilburg

De ontvoerde man werd afgelopen maandag rond 17.30 in een parkeergarage in Schiedam meegenomen. Het slachtoffer is afkomstig uit Maassluis.

Na een melding startte de politie startte een onderzoek en dezelfde dag hielden agenten een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan in Tilburg.

Amsterdam

Het onderzoek leidde toen naar Amsterdam en de zes aanhoudingen op dinsdag. De verdachten zijn een 24-jarige Tilburger, twee mannen van 29 en 30 jaar uit Rotterdam, een 32-jarige man uit Aalsmeer en twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 23 en 30 jaar oud.

Haarlemmermeer

Het slachtoffer werd daarna op woensdagavond door handhavers gevonden in de gemeente Haarlemmermeer. Hij werd opgenomen in een ziekenhuis, maar maakt het nu naar omstandigheden goed, aldus de politie.

De rechter-commissaris heeft vrijdag besloten dat zes verdachten vast moeten blijven zitten. Alleen de 29-jarige Rotterdammer is voorlopig op vrije voeten gesteld.