Argentijns model en de bolletjes

In Argentinië zijn maandag en dinsdag een Nederlander, een Surinamer en een 18-jarig Argentijns fotomodel gearresteerd. De politie vermoedt dat het meisje samen met haar Argentijnse/Surinaamse ‘vriend’ Gino D. (31) de leider is van een clubje dat meerdere bolletjesreizen voor cocaïnesmokkel heeft georganiseerd. In totaal zijn in het onderzoek naast het model vijf andere verdachten gearresteerd, met Surinaamse, Nederlandse, Nigeriaanse en Duitse nationaliteit.

Op 4 juni is op vliegveld Ezeiza bij Buenos Aires een Nederlandse bolletjeslikker (35) vastgezet die 113 bola’s had ingeslikt. Hij werd tijdens het aan boord gaan van het vliegtuig onwel. Onderzoek leidde daarna via een nummer in zijn telefoon naar de rest van de organisatie.

Maandag is een Nederlandse verdachte (46) aangehouden op het vliegveld en de dag daarop een Duitser, eveneens op het vliegveld. Dinsdag is in een buitenwijk van Buenos Aires het model en haar vriend gepakt. Elders pakte de politie een Nigeriaan met bijna drie kilo cocaïne.

Daiana Antivero geniet in Argentinië enige bekendheid in bepaalde mannenbladen. Tikje NSFW:

{youtube}nOf10R2L6CQ{/youtube}