Arrestatie in onderzoek Chris Wester

De politie heeft een 40-jarige man uit Boxtel aangehouden in het onderzoek naar de dood van de 52-jarige Chris Wester uit Hellevoetsluis. Het slachtoffer werd op zaterdag 30 januari 2010 op een zandpad in het Brabantse Olland gevonden in een uitgebrande auto. Hij bleek in zijn woning in Hellevoetsluis een wietkwekerij te hebben. De politie onderzoekt of de aanhouding van Boxtelnaar hen verder kan helpen in het onderzoek.

De aangehouden man uit Boxtel wordt onder meer verdacht van wiethandel. De politie vermoedt dat de dood van Chris Wester te maken heeft met de handel in wiet. In de woning van het slachtoffer in Hellevoetsluis heeft de politie in 2010 een wietkwekerij aangetroffen.

Op die zaterdagochtend van 30 januari in 2010 vond een boswachter rond 10.00 uur de uitgebrande auto in het Brabantse Olland. Na onderzoek bleek dat de auto van Chris Wester was. In de auto werden de stoffelijke resten van hem gevonden.

De zaak leek op een dood spoor te zitten, maar dit jaar heeft de politie door nieuwe informatie opnieuw naar de zaak gekeken. De hoofdofficier van justitie looft een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de oplossing in deze zaak.