Arrestatie moordzaak Jeffrey Macintosch

In het onderzoek naar de moord op de 27-jarige Jeffrey Macintosch heeft de politie woensdagmorgen een 31-jarige man uit Vlaardingen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord. Jeffrey Macintosch werd in september vorig jaar dood gevonden in een woning in Vlaardingen. Hij bleek te zijn doodgeschoten.

De 31-jarige man uit Vlaardingen is woensdagmorgen in zijn woning aangehouden. De politie verdenkt hem van medeplichtigheid bij de moord. Hij zou het vuurwapen hebben geleverd waarmee Jeffrey Macintosch is doodgeschoten.

Eerder werden in deze zaak een 31-jarige man en een 24-jarige vrouw aangehouden. Het gaat om de toenmalige partner van het slachtoffer en haar broer. Volgens justtiie is de vrouw verantwoordelijk voor de dood van Jeffrey Macintosch. De twee verdachten zijn na hun arrestatie, in september vorig jaar, op vrije voeten gesteld, maar nog wel verdachte in deze zaak.

Het moordwapen, dat volgens de politie vermoedelijk is geleverd door de woensdag aangehouden verdachte, is overigens nooit gevonden.