Arrestatie na schietpartij Rotterdam

Een 26-jarige man uit Amsterdam is zaterdagochtend gearresteerd na een schietpartij op de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Bij de schietpartij raakte een 24-jarige man uit Pernis gewond. De politie doet onderzoek en is nog op zoek naar een tweede verdachte. 

De schietpartij vond rond half zeven plaats op een parkeerplaats naast een uitgaansgelegenheid op de Prins Alexanderlaan. Beveiligers van de gelegenheid wisten na de schietpartij een verdachte aan te houden. Deze Amsterdammer van 26 jaar is overgedragen aan de politie en zit nu vast.

Been

Het slachtoffer raakte gewond aan een been en vluchtte na de schietpartij naar binnen in de uitgaansgelegenheid. Hij werd daar opgevangen in afwachting van de ambulance. Vervolgens werd hij naar het ziekenhuis vervoerd voor de behandeling aan zijn verwondingen.

Het is nog niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld voorafgaand aan de schietpartij. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte. Er is wel een vuurwapen gevonden dat mogelijk bij de schietpartij is gebruikt.