Arrestaties dubbele moord Hooge Zwaluwe

In het onderzoek naar de dubbele moordzaak in Hooge Zwaluwe zijn twee nieuwe verdachten opgepakt, zo meldt de politie. Het zijn twee mannen van 23 en 33 jaar uit België.

Mercedes

Een 23-jarige man uit Sint-Katelijne-Waver werd donderdag 19 november 2015 opgespoord en opgepakt. Bij zijn aanhouding werd ook een zwarte Mercedes B-klasse aangetroffen, die hij in gebruik had. Deze auto werd in beslag genomen omdat het mogelijk gaat om de auto waarmee een zwaar gewond slachtoffer (39) werd gedropt bij het ziekenhuis in Oosterhout.

Nog twee verdachten

Een dag later, vrijdag 20 november 2015 arresteerden de Belgische autoriteiten op verzoek van het onderzoeksteam een 33-jarige man uit Antwerpen. Beide mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de gebeurtenissen in en rond de recreatiewoning aan de Hamseweg in Hooge Zwaluwe. De Nederlandse justitie heeft hun uitlevering verzocht.

Het rechercheteam arresteerde kort na de vondst van de overledenen twee verdachten, 39-jarige Samir T. uit België en een 46-jarige Roy O. die vorige week door de rechtbank in vrijheid is gesteld. De 39-jarige verdachte zit nog steeds vast.

Zie alle berichten over de zaak.