Arrestaties na poging doodslag pomphouder

Een man en een vrouw (35 en 32 jaar) uit Eindhoven zijn dinsdagmorgen vroeg in hun woning aangehouden omdat zij verdacht worden van poging tot doodslag op een pomphouder. De twee gingen tanken zonder te betalen en toen de pomphouder hen wilde stoppen, werd hij aangereden en meegesleurd op de motorkap van de auto. De beelden daarvan zijn na de break te zien.

(Beeld: opsporingverzocht.nl)

Mede dankzij een uitzending van het programma Opsporing Verzocht kwamen er tips binnen over de vermoedelijke daders, die in een groene Volkswagen Polo te zien waren op de beelden van een bewakingscamera. Zij zijn daarop dinsdagmorgen rond 07.30 uur aangehouden in een woning in Eindhoven.

Op 28 mei van dit jaar kwam de bestuurder tanken zonder te betalen bij een tankstation aan de Heistraat in Veldhoven. De pomphouder wilde dat voorkomen en ging voor de auto staan, werd aangereden en kwam op de motorkap terecht. Vervolgens is hij tientallen meters meegesleurd en raakte daarna buiten bewustzijn. De aangehouden man en vrouw worden verdacht van poging tot doodslag. Hieronder de beelden van de bewakingscamera en het verhaal van de pomphouder. 

{youtube}BV1HvQN9XsI{/youtube}