Arrestaties voor moord advocate Marseille

De politie heeft drie verdachten opgepakt om de moord van een advocate in Marseille. De vrouw werd in haar kantoor gevonden met een doorgesneden keel. Een van de verdachten is een voormalige klant van de advocaat, de anderen zijn zijn zoons. Waarschijnlijk gaat het om een roofmoord, bij een huiszoeking zijn de tas en sieraden van het slachtoffer gevonden.

De advocaat stond de man zo’n tien jaar geleden bij toen hij werd verdacht van het doden van een buurman met een mes. Ook bij zijn echtscheiding stond de advocaat de verdachte bij. De zoons zijn in de twintig jaar, Franse media melden dat zij mogelijk last hebben van psychotische stoornissen. De oudste is al eens gearresteerd voor geweldpleging.

Volgens een lokale krant zijn er aanwijzingen op de plaats van het delict die in de richting van de jongste zoon wijzen. De politie heeft onder meer over de beschikking van beelden van bewakingscamera’s. Het kantoor  van de advocaat was gelegen aan de drukste winkelstraat van Marseille. De politie zal heel wat werk hebben gehad om de beelden te bekijken, want het was op het moment van de moord erg druk.

Lees ook:

Keel advocate doorgesneden in Marseille