Arrestatieteam bij voorman No Surrender

In het huis van No Surrender-voorman Henk Kuipers is dinsdag door een arrestatieteam een inval gedaan waarbij één lid van de MC is aangehouden. Dat meldt Kuipers zelf op zijn Facebook-pagina. Volgens hem richtten de agenten schade aan.

Op zijn pagina plaatste hij video van het interieur van zijn woning in Klazienaveen. Hij schreef er ook wat tekst bij. Kuipers:

Een lid van ons is gearesteerd ivm drugsonderzoek en resultaat 0.0 maar ik wil jullie de schade laten zien van een AT team met getrokken wapens een jonge overvallen en niets hebben ik zeg stelletje varkens kastjes vernielen keuken slopen en beddenslopen maar waar de drugs echt in kon zitten twee mega grote kluizen ongemoeid laten omdat jullie wisten we vangen bot maar als die twee kluizen nou vernield hadden kan ik me er iets bij voorstellen want die zijn niet zo maar te openen maar keukens en kastjes wel en vanavond lekker slapen omdat je spullen vernielt van kinderen.

Dinsdagochtend was er ook een inval op een terrein van de vader van voormalig generaal van MC No Surrender Klaas Otto, in Bergen op Zoom.