Astrid Holleeder heeft weer nieuwe opnames gevonden

Op de zitting van dinsdag in het proces tegen de van moorden verdachte Willem Holleeder is gebleken dat Astrid Holleeder recent nog meer heimelijk gemaakte geluidsopnames heeft aangebracht bij het Openbaar Ministerie.

Vrijdag komen de opnames aan de orde, als Sonja en Astrid Holleeder voor de laatste keer door de rechtbank worden gehoord, op verzoek van de verdediging.

Holleeder toonde zich boos en emotioneel op de zitting. Holleeder:

Het wordt nu toch wel heel erg vervelend allemaal. Het gaat me niet om die opnames, dat is toch allemaal onzin. Het gaat mij om de spelletjes die ze speelt.

Wat er precies op de opnames te horen is, is niet bekend. Het zijn uitgeschreven 55 A4’tjes. Astrid Holleeder leverde al eerder opnames aan nadat ze plechtig had verklaard dat er niets meer aan opnames was.

Holleeder wordt dinsdag verder ondervraagd over een criminele organisatie die liquidaties zou hebben laten plegen hij zou hebben gevormd met Dino Soerel en Stanley Hillis.

De rechtbank zei dinsdagmiddag dat de behandeling van de persoonlijke omstandigheden van Holleeder zal worden uitgesteld. Dat zal nu aan het einde van de behandeling plaatsvinden.