AT houdt verdachte schietpartij aan

Een speciale aanhoudingseenheid van de politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 54-jarige man uit Deventer aangehouden. De man verbleef in een hotel in Eerbeek. Tijdens zijn aanhouding was hij in het bezit van een vuurwapen.

Woonwagenkamp

De aanhouding komt voort uit het onderzoek naar een schietincident op donderdag 31 december op de Colmschaterstraatweg. Bij dat schietincident op raakte een man uit Deventer gewond. De politie is een onderzoek gestart en hield al eerder verdachten aan. Verder onderzoek leidde naar de 54-jarige man uit Deventer. De politie heeft dinsdag 2 februari samen met een gespecialiseerd zoekteam van defensie een woonwagenkamp aan de Colmschaterstraatweg doorzocht. Daarbij werd een vuurwapen en munitie aangetroffen.

Audi A4

Een team van rechercheurs doet nog steeds onderzoek naar de toedracht en of er meer personen bij de schietpartij betrokken zijn geweest. Er is sporenonderzoek verricht, getuigen zijn gehoord en buurtbewoners zijn ondervraagd. Uit het onderzoek blijkt dat er een donkergrijze Audi A4 wordt vermist. Vermoedelijk zitten er kogelgaten in de auto. De denkt dat er nog meer aanhoudingen worden verricht.