AT valt verkeerde woning binnen, jong gezin erg geschrokken

AT valt verkeerde woning binnen, jong gezin erg geschrokken

Een arrestatieteam heeft zaterdagavond rond 20.30 een inval in een verkeerde woning in Schijndel gedaan. In de woning was op dat moment een gezin met drie kleine kinderen aanwezig. De politie zegt het incident ‘zeer te betreuren’ en doet nader onderzoek naar de vergissing.

(Beeld uit archief)

De politie was op zoek naar een persoon die gezocht wordt en een arrestatieteam viel de woning in Schijndel binnen, maar al snel bleek dat er sprake was van een vergissing. In de woning trof het arrestatieteam een gezin met drie kleine kinderen aan. Zij bleken geen enkele relatie met de gezochte persoon te hebben.

Excuses

De politie zegt dat het gezin zwaar geschrokken is van het gebeuren. In een persbericht laat de politie weten het ‘zeer te betreuren’ wat er is gebeurd.

‘Uiteraard hebben wij excuses gemaakt. Wij staan ook in nauw contact met hen over de verdere afhandeling. Hoe heeft kunnen gebeuren dat de verkeerde woning werd betreden, wordt nader uitgezocht.’

Over het onderzoek en de gezochte persoon wil de politie op dit moment niet meer informatie delen. De verdachte is nog niet aangehouden.