Auto beschoten door duo in Roosendaal

In Roosendaal is zaterdagavond rond 19.50 een auto met twee inzittenden beschoten. Niemand raakte gewond. De bestuurster is een 22-jarige vrouw uit Roosendaal, zo meldt de politie. De twee daders zijn voortvluchtig.

Gevolgd

De twee inzittenden werden vanuit de richting van de A58 over het industrieterrein op de Rucphensebaan door een licht grijze Peugeot 208 achterna gereden. Bij de kruising met de Electronweg werd de auto van de slachtoffers enkele malen beschoten door twee inzittenden van de Peugeot. De daders reden daarna weg. De slachtoffers reden naar huis en belden de politie.

Inbeslagname

De bestuurster van de beschoten auto is een 22-jarige vrouw uit Roosendaal. De politie stelt een onderzoek in naar de schietpartij en heeft de beschoten auto voor verder onderzoek in beslag genomen. Het voertuig is door een takelbedrijf opgehaald.

Over de daders is nog niets bekend. De politie is op zoek naar getuigen of beelden van een voorafgaande achtervolging en van de schietpartij. Over een motief voor de beschieting is nog niets bekend.