Badr Hari even vast in Marokko

De politie in Marokko heeft kickbokser Badr Hari even aangehouden in Marrakech. Dat gebeurde na een verkeersovertreding. Hari zou te hard hebben gereden, een rood licht hebben en ook een stopteken van de politie hebben genegeerd.

Hartjes

Daarna werd hij alsnog tot stoppen gedwongen en is een proces-verbaal opgemaakt. Via twitteraccount van Team Badr Hari reageerde hij als volgt: 'Fuck Marrakech! Het lijkt er op dat een paar agenten hun baan verliezen'. De krant al-Akhbar schrijft dat Badr Hari heeft geprobeerd binnen de politie de zaak te laten sussen. Gisteravond twitterde een lachende Badr Hari 'Marokko Forever', compleet met groene en  rode hartjes.

Hoerenzoon

Marokkaanse media schrijven dat Hari tegen de politieagenten zou hebben geroepen dat ze zeker niet wisten wie hij was en dat een wereldkampioen was. Ook zou hij de dienstdoende agent een hoerenzoon hebben genoemd. Hari zat met zijn vriendin Daphne en zijn broer in de auto. In juni is hij in Dubai aangehouden geweest en ondervraagd in verband met een oude zaak.