Badr Hari in de Ocean Club

Op woensdag 25 juli gaf Estelle Cruijff een voorlopig laatste kus aan haar prille liefde Badr Hari, op de parkeerplaats van bureau Flierbosdreef van de politie Amsterdam-Amstelland. Dat weten we omdat Estelle Cruijff dat gisteren aan De Telegraaf en SBS-Shownieuws vertelde. Kort voor de laatste kus waren ze bij ‘vrienden in Spanje’ geweest. Spanje was nogal een contrast met de Flierbosdreef. 

Volgens Estelle was zij na het bezoek aan de vrienden in Spanje naar Nederland gereisd voor de echtscheidingszaak met Ruud Gullit en was ze op maandag 23 juli weer in Amsterdam. Volgens Estelle reisde Badr Hari toen zij naar Nederland ging naar zijn zieke vader in Marokko. 

Dat zou kunnen – Marokko is immers hemelsbreed vlakbij Marbella. Maar Badr Hari was op één van de dagen vlak voor zijn aanhouding ook nog aanwezig in de exclusieve Ocean Club in Marbella, getuige de fotoserie die op 25 juli is gepubliceerd op de Facebookpagina van die club. Op 25 juli werd Hari aangehouden in Amsterdam. Op de foto (grotere versie) poseert Hari met een beveiliger van de exclusieve strandclub.

Toevallig was in de week van 15 tot 22 juli Ferhat Y. – de medeverdachte van Hari in de Sensation-zaak – ook in Marbella en kwam daar Rafael van der Vaart en echtgenote tegen. 

Het is niet bekend of de twee verdachten contact met elkaar hebben gezocht, maar het is onwaarschijnlijk dat ze hun verklaringen afgestemd hebben, want uit het politiedossier, dat deze week uitlekte, blijkt juist dat Badr en Ferhat elkaar beschuldigen. In de officiële politieverhoren wijzen beide mannen elkaar aan als dader. Badr beweert dat al het ernstige letsel is toegebracht door Y., terwijl die het volgende zei tegen de politie: “Ik zag dat Badr Koen begon te slaan en schoppen. Ik sprong tussenbeide en kreeg toen van Badr een klap, waardoor ik een bloedneus opliep”.

Met dank aan onze tipgever

Alle berichten over Badr Hari.