Badr Hari weer in opspraak

Badr Hari poserend met een gouden Kalasjnikov, in het paleis van de Tsjetsjeense dictator Kadyrov. Je verzint het niet: een nieuw hoofdstuk in de soap rond de gevallen kickbokser. Badr vierde zijn verjaardag met de Tsjetsjeense president.  Foto’s en video na de break.

 

Door Vincent Verweij

 

Op Instagram zette Badr enkele kiekjes van zijn verjaardagsfeestje, die volgens hem ‘één van de beste verjaardagen ooit’ was. Ook vocht hij een robbertje (video) in de ring met Ramzan Kadyrov en zijn beveiligers. “Allemaal geweldige en sterke mannen. Allah Akbar”, aldus Badr.

Commentaar Badr: “Gold bathtub, gold Kalashnikov all gold!!living life to the fullest!! Only in Mother Russia. One love to the one and only VP!!”


Kadyrov heeft in het Westen een omstreden reputatie en staat op een zwarte lijst van de EU. Zijn financiële tegoeden zijn bevroren en hij mag de EU niet inreizen. Kadyrov is aan de macht gekomen door het vermoorden van politieke tegenstanders. Hij is er ook van verdacht betrokken te zijn bij de moord op de onderzoeksjournaliste Anna Politkovskaja.