Beelden rond liquidatie Martin Kok op tv

Het tv-programma Opsporing Verzocht zal morgenavond bewakingsbeelden laten zien van de schutter die Martin Kok op 8 december bij seksclub Boccaccio liquideerde. De exploitant van Boccaccio liet eerder aan Crimesite weten dat de beelden niet heel erg duidelijk zouden zijn. 

Op de foto hierboven is Martin te zien vlak voordat hij naar binnen gaat bij Boccaccio. Hij had zijn Volkswagen Polo, geleend van zijn vader, recht voor de deur geparkeerd. Zo stond de auto ook in het zicht van de camera’s.

Het tv-programma meldt ook dat er nog andere bewakingsbeelden ‘van de gebeurtenissen rond Kok eerder die 8e december’ worden getoond. 

Opsporing Verzocht meldt ook expliciet dat Martin Kok door zijn wijze van publiceren op zijn website Vlinderscrime vele vijanden heeft gemaakt. Het Team Grootschalige Opsporing doet daar onderzoek naar.

Mysteries

Crimesite schreef al eerder over de mysteries rond de dood van Martin Kok. Daarin werd ook de vraag gesteld waarom  de bewakingsbeelden drie maanden na de liquidatie nog steeds niet in Opsporing Verzocht waren vertoond.

Medio februari verscheen de biografie van Martin Kok: Kokkie, het turbulente leven en de aangekondigde dood van Martin Kok.