Beelden van liquidatie Dennis Struijk (VIDEO)

In het televisieprogramma Bureau Brabant zijn maandag beelden getoond van de mannen die Dennis Struijk (35) hebben doodgeschoten in Best, augustus vorig jaar. Op de beelden is onder andere te zien hoe een man met een getrokken vuurwapen op de auto met Dennis Struijk afrent. 

Ook zijn er beelden van twee mannen met petjes te zien, die achter en voor het huis langslopen waar Dennis Struijk later een kennis zou bezoeken. Diezelfde mannen staan ook een poosje bij de woning te posten als Struijk binnen is.

Drie betrokkenen

Verder worden er in het tv-programma ook beelden vertoond van een donkerkleurige BMW die gedurende de avond verschillende keren in de buurt parkeerde. De schutter rende na de moord naar de BMW, die er met grote snelheid vandoor ging. De auto werd later uitgebrand teruggevonden. De politie denkt dat er tenminste drie betrokkenen bij de liquidatie van Struijk zijn: de bestuurder van de BMW en de twee mannen die door de straat liepen waar Struijk werd doodgeschoten. Een van hen zou de schutter zijn.

Bekende van de politie

Dennis Struijk was een bekende van de politie. Er liepen diverse strafzaken tegen Struijk, onder andere voor witwassen en mishandeling. Hij overleefde eerder verschillende aanslagen op zijn leven.