Bekentenis voor moord op Miss Honduras

De vriend van de zus van Miss Honduras heeft bekend dat hij de twee vrouwen heeft vermoord. Hij was boos omdat zijn vriendin tijdens een feest met iemand anders heeft gedanst. Toen er daarover ruzie ontstond, heeft hij beide vrouwen doodgeschoten. De twee vrouwen verdwenen vorige week donderdag.

De lichamen werden woensdag gevonden. Ze waren begraven langs de over van een rivier. De vriend was al snel in beeld als hoofdverdachte; nu blijkt dat de lichamen op zijn aanwijzing zijn opgegraven.

De ruzie ontstond op de verjaardag van de vriend. De twee hadden veel gedronken en toen de zus wilde vertrekken omdat haar vriend kwaad op haar was, opende de vriend het vuur. Toen de Miss Honduras over haar zus heenboog, schoot de vriend ook haar neer.

De andere gasten op het feest zouden door de vriend zijn overtuigd om mee te helpen met het begraven van de lichamen. De vriend deed alsof de zussen waren vertrokken in een auto.

De 19-jarige María José Alvarado Muñoz werd in april uitgekozen tot Miss Honduras en zou komende maand meedoen aan de verkiezing van Miss World in Londen.