Beloning voor tip over Gerel Palm is nu 30.000 euro

Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag de beloning voor de tip die leidt tot aanhouding van Gerel Palm verdubbeld: van 15.000 naar 30.000 euro. Hij wordt verdacht van lidmaatschap van de criminele organisatie rondom Ridouan Taghi en Saïd R., van de liquidatie van spyshop medewerker Ronald Bakker (in september 2015) en van een schietpartij in Noordeloos waarbij twee mensen zwaargewond raakten.

Bakker werd op 9 september 2015 vlakbij zijn woning in Huizen doodgeschoten. Ridouan T. wordt verdacht van het geven van de opdracht tot deze liquidatie. Volgens de politie lijkt Palm nauw contact te hebben gehad met Feno D. Dat is één van de verdachten in het proces tegen leden van motorclub Caloh Wagoh. Die zouden onder andere in opdracht van de organisatie rondom Ridouan T. verschillende liquidaties hebben uitgevoerd.

Palm ontsnapte eerder, na een arrestatie, uit een Surinaamse cel. In maart van dit jaar bracht het Openbaar Ministerie abusievelijk naar buiten dat Palm in Brazilië zou zijn aangehouden.

Zie ook:

‘Hij gaat snel plat sir’: 15 en 13 jaar voor spotters bij liquidatie spyshop-medewerker

Gwenette was vriend van The Wizzard en C-Murder

Hoe de Utrechtse vergismoord Keylow in beeld bracht