Bennour: Politie zoekt twee mannen

De politie zoekt twee mannen die zich op de avond voor de moord op Mondher Bennour uit Almere bij zijn appartementencomplex hebben vertoond. De mannen waren licht getint, in het donker gekleed en maximaal 1.75 lang. Eén van hen sprak goed Nederlands. Sportschoolhouder Mondher Bennour uit Almere is in de nacht van 12 op 13 september vorig jaar doodgeschoten voor het appartementencomplex aan de Noorderplassenweg in Almere.

 In Opsporing Verzocht bleek dinsdagavond dat de politie ervan uitgaat dat Bennour die nacht bij aankomst vanuit zijn sportschool is opgewacht door de mannen en beschoten. Hij is rond 00.30 uur uit zijn sportschool in Almere vetrokken, een paar minuten rijden van zijn appartement.

Mondher Bennour was bekend in de wereld van de bodybuilders, waar hij zelf ook een aantal jaren aan de top heeft meegedraaid. Na zijn eigen bodybuilderscarrière is hij in Almere sportschool Sport en Fitness begonnen. Verder hield hij zich bezig met de handel in allerlei sportproducten en voedingssupplementen en vanaf 2010 was hij eigenaar van het sportmagazine Sport en Fitness waarin hij ook regelmatig zelf verhalen schreef.

 

 

De politie zegt allerlei verhalen die op internet circuleren over zakelijke conflicten te onderzoeken maar nog steeds mensen te zoeken die informatie hierover zouden kunnen geven.

 

Lees ook:

Bennour: Politie zoekt twee mannen 

Bennour wist meer van dubbele moord