Bizarre brandstichting was wraak (VIDEO)

Thomas Jennings uit de Amerikaanse stad Tampa Bay kreeg zaterdag de schrik van zijn leven. Zijn Honda Civic stond in lichterlaaie en brandde volledig uit. Hij ging op zoek naar bewakingsbeelden en zag toen dat de brand was aangestoken door een voor hem totaal onbekende vrouw. Later bleek dat zij zich in de auto vergist had.

De vrouw, Carmen Chamberlee (19) wilde wraak nemen op haar ex. Die had een auto die een beetje leek op de Honda Civic van Jennings. Een klein beetje.

Toiletpapier

Op bewakingsbeelden is te zien dat ze eerst bij een benzinestation rond hangt. Daarna, staat ze bij de achterbak van de Honda en gooit er toiletpapier in, dat ze vervolgens in brand steekt. Binnen twintig minuten brandt de auto volledig uit.

Nadat de beelden op de nationale tv-zender ABC werden vertoond, werd ze snel herkend en gearresteerd. Ze verklaarde dat ze ruzie had met haar ex en wraak wilde nemen. Ze had zich in de auto vergist.

McFlurry

Twee jaar geleden was er in dezelfde regio van Florida een incident bij een McDonalds, waarbij een vrouw een auto in brand stak, omdat haar vriendje weigerde een McFlurry ijsje voor haar te kopen.