Boek Kokkie verschijnt volgende week

De biografie van Martin Kok verschijnt volgende week vrijdag. Dat heeft de familie van Kok bekend gemaakt via Vlinderscrime. Het boek heeft de titel ‘Kokkie, het turbulente leven en de aangekondigde dood van Martin Kok’Vlindercrime is sinds gisteren weer online, na problemen met de hosting. 

De familie Kok stelt op Vlinderscrime dat ze niet op de hoogte is van de stand van het onderzoek naar de liquidatie van Martin. Ook zijn de persoonlijke bezittingen van Martin die in beslag zijn genomen nog steeds niet terug gegeven aan de familie.

Boek

Kokkie, ruim 200 pagina’s en met foto’s uit het leven van Martin, is een journalistiek boek. Het bevat dus geen geruchten en beschuldigingen. Het geeft wel een overzicht van het leven van Martin. Over zijn jeugd, zijn tijden in de bajes en zijn werk als shock-blogger en zelfbenoemd misdaadjournalist. Uit de flaptekst:

Kokkie is vooral het verhaal van Martin Kok zelf, opgetekend uit zijn mond. Over hoe miljoenen guldens verdwenen uit Volendam, hoe je hoeren de gevangenis binnen krijgt, de opbrengsten van een incassootje, de klanten van zijn escortservice en het succes van zijn website Vlinderscrime. Onopgesmukt, onnavolgbaar en recht voor zijn raap.

Martin Kok, lag na twee doden, honderden hoeren en kilo’s coke, de laatste maanden van zijn leven op ramkoers met  dood. En het kon hem geen barst schelen.’

Volgende week verschijnt er een voorpublicatie uit het boek op Crimesite.