Boze vader maakt dreigende clip

De Amsterdammer en zanger Cees Koldijk heeft een videoclip gemaakt waarin hij de gevangenneming eist van de man die zijn dochter heeft mishandeld en verkracht in Thailand. In dat land zorgt de clip voor flink wat commotie. De verdachte Chumpon Khaonuang zou de 19-jarige dochter van Koldijk in juli van dit jaar hebben verkracht toen zij op vakantie was in Ao Nang in Thailand.

De man is een lokale tour-gids, die is herkend op beveiligingsvideo’s. Ondanks dat bewijs is de man vrijgelaten nadat zijn familieleden geld hadden betaald. Het is niet duidelijk of de man nog verder zal worden vervolgd. 

De clip die op Youtube inmiddels bijna 400.000 kliks heeft gegenereerd heeft indruk gemaakt onder de Thaise bevolking en tot verontwaardiging geleid. Koldijk zei tegen het Algemeen Dagblad dat hij veel steun betuigingen uit Thailand krijgt omdat veel Thai het plaatselijke rechtssysteem ‘spuugzat’ zouden zijn. Zijn dochter is weer terug in Nederland. Koldijk probeert haar buiten de publictieit te houden. 

 

 

{youtube}GRErWjo809g{/youtube}