Broer en neef vermoorde Leidenaar opgepakt

Twee van de vier verdachten die zijn opgepakt vanwege de schietpartij waarbij afgelopen weekend een man uit Leiden om het leven kwam, zijn familie van het slachtoffer. Het gaat om de broer en neef van de doodgeschoten man. De andere twee verdachten zijn een man uit Leiden en een vrouw uit Rijswijk, het is niet duidelijk wat hun relatie met het slachtoffer is.

De man werd zondagochtend zwaargewond gevonden in een woning aan de Jan Pieterszoon Coenhof. Er werd daarom een traumahelikopter ingezet, maar dat was tevergeefs: de man is aan zijn verwondingen overleden. Een arrestatieteam heeft toen vier personen opgepakt, van wie volgens Omroep West er dus twee familieleden zijn.

Benefiet voor begrafenis

Het slachtoffer is de 24-jarige Angelo Frank. Wat zich in het huis heeft afgespeeld, is nog altijd niet duidelijk. De politie heeft nog niet bevestigd dat de verdachten daadwerkelijk familie zijn van het slachtoffer.

Frank wordt waarschijnlijk in Curaçao begraven, zijn vrienden organiseren een benefiet om geld op te halen om Frank over te brengen naar het eiland.