‘Clubhuis Hells Angels in brand gestoken’

In het Belgische Zwijndrecht, onder de rook van Antwerpen, is in de nacht van woensdag op donderdag het clubhuis van motorclub Hells Angels in brand gevlogen. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) in België is de brand vermoedelijk aangestoken. Tussen een bestelwagen en het clubhuis is namelijk een lege gasfles aangetroffen. Het gaat om het clubhuis van het chapter Antwerpen.

Volgens het OM in België is de schade aan het gebouw van de motorclub aanzienlijk. De brand was wel vrij snel onder controle van de brandweer.

De brandweer kreeg in de nacht van woensdag op donderdag rond 3.15 uur een melding van een brand bij het clubhuis van de Hells Angels in Zwijndrecht (België). Een bestelwagen die naast het gebouw stond, zou vlam gevat hebben. Er waren twee mensen aanwezig in het pand, maar die konden het clubhuis ongedeerd verlaten.

Tussen de bestelwagen en het clubhuis heeft de brandweer een gasfles aangetroffen die leeg was gelopen. Het OM gaat er daarom vanuit dat de brand is aangestoken. De zaak wordt verder onderzocht.

Lees hier het MC-dossier.