Compositietekening liquidatie Jaïr Wessels (VIDEO)

De politie heeft een compositietekening laten zien van een man die betrokken was bij de moord op Jaïr Wessels, op 7 juli van dit jaar op de parkeerplaats bij treinstation Breukelen. De in zwart geklede moordenaar van Wessels stapte na de moord in het dorpje Loenersloot van zijn Seat Léon over in een grijze stationwagen.

Kale man

Die auto werd bestuurd werd door een blanke, kale man van ongeveer 30 tot 35 jaar oud. Voorbijgangers merkten hem op, en hebben de politie aanwijzingen gegeven voor de compositietekening. Waarschijnlijk reed de man in een Peugeot 308; in Vinkeveen werd tien dagen na de moord zo’n model gevonden, dat eerder was gestolen in Capelle aan de IJssel en valse kentekenplaten droeg.

Val

De politie zegt dat het van cruciaal belang is te weten met wie Wessels in Breukelen een afspraak had. ‘Hij is met open ogen in de val gelopen’, zei een woordvoerder in Opsporing Verzocht.

De politie is ook nog op zoek naar een blonde vrouw die aanwezig was op het parkeerterrein in Breukelen, en van nog geen vijftien meter afstond heeft kunnen zien hoe Wessels werd omgebracht.

Zie ook:

Meer zicht op liquidatie Jaïr Wessels

OM op jacht naar vermogen liquidatieslachtoffer

Omstanders zagen liquidatie Jaïr Wessels