Crimesite best gelezen 2012

Beter laat dan nooit: de redactie van Crimesite wenst u en de uwen een zo goed mogelijk 2013. Vooral een goede gezondheid, en moge u ook financiële zorgeloosheid ten deel vallen, of het nu cash wordt uitbetaald of niet. Wat zou nu het best gelezen artikel van 2012 zijn? U denkt aan Badr, maar nee, het gaat over een kennis van hem.

Badr Hari komt pas op de derde plaats. Het is het nieuws over de recente aanhouding van Amsterdammer Gwenette M. – een primeurtje van Crimesite – dat het meeste lezers trok. Badri Hari is wel het meest besproken individu van vorig jaar, ook op Crimesite.

Opvalt dat de top-tien een mix is van crime-verhalen van allerlei slag, van rechtbankverslagen tot nieuws over een liquidatie, van Badr Hari tot Jan Dirk Paarlberg. Van Amsterdam tot Kootstertille.

In 2012 wist u Crimesite opnieuw goed te vinden, om niet te zeggen: we blijven groeien als kool, onze dank hiervoor. Het best gelezen artikel van 2012 is dan ook tevens het beste aller tijden. 

Op de redactie vinden we de debunk van de paniek rond de burgemeester van Helmond – temidden van alle anti”hennep”taskforce-geweld –  één van de betere verhalen van 2012 (wanneer legt iemand de politie- en OM-voorlichters nu eens uit dat een Nederlander wiet wiet noemt en geen hennep).

Wim van de Pol

Hoofdredacteur

Gwenette M. opnieuw aangehouden

Antwerpen: de coke-stad van Europa

Ferhat Y. is mede-verdachte Badr Hari 

Werkend vuurwapen rolt uit 3D-printer

Miljoen voor ex-prostituee

‘Badr Hari heeft bekend’

Quincy geen full member Satudarah 

Paarlberg wil Euromast ook verkopen

Geen bewijs aanslag burgemeester Helmond

10 OM wil advocaat weg hebben