De Saundertjes ruziën door (VIDEO)

Dean Saunders, oudste broer in de Britse artiestenfamilie, heeft aangifte gedaan tegen zijn jongste broer Jamie. Dean beschuldigt zijn broer van afpersing en bedreiging. Aanleiding is de video die gisteren als eerste op Crimesite verscheen, waarin Jamie zijn broer uitdaagt en voor rotte vis uitmaakt.

Dean zegt nu dat Jamie een week geleden 5000 euro van hem eiste en hem anders ‘helemaal kapot’ zou maken. Het bedrag moest binnen 24 uur betaald worden.

Cocaine

Dean Saunders ‘Ik heb ook zaterdag al een melding bij de politie gedaan. Ik heb mijn huis helemaal laten beveiligen met camera’s. Twee weken geleden had ik een poging tot inbraak. Hij had namelijk gezegd dat hij een paar Polen zou langs sturen. Volgens Dean heeft Jamie zware geldproblemen en is hij verslaafd aan cocaïne. ‘Ik hoop dat hij opgepakt wordt of in een kliniek komt.’ Zijn advocaat Peter Plasman zegt tegen SBS6 (video hieronder) dat Jamie zich schuldig maakt aan afpersing, waarop 12 jaar staat.

Reactie

Ook Jamie heeft weer gereageerd op de aantijgingen van zijn broer. Hij zegt geen verslaving te hebben en ook niet in een kliniek te hebben gezeten. ‘En waarom plaats je die brief van mij niet? Omdat erin staat dat je strafbare feiten hebt gepleegd’, aldus Jamie.

Hier nogmaals de video waarin Jamie zijn broer uitdaagt:

Zie ook:

Geen gezellige kerst bij de Saunders