De Zwarte Cobra aan de lijn

Crimesite had een exclusief telefonisch interview met Henk Rommy, ter gelegenheid van het verschijnen van zijn boek ‘Berichten uit de Bajes’. Luister na de break hoe Rommy zich staande houdt in de gevangenis en wat hij vindt van de ontwikkelingen in het liquidatieproces. ‘Dino Soerel heeft niks gedaan’.

‘Je ziet wat er gebeurt is met Dino Soerel. Die man heeft niks gedaan, die leugenaar van een Peter La S. loopt dingen uit de duim te zuigen. Ben blij dat de rechter dat ook inziet en dat ze mensen laten gaan. In Holland hebben ze goeie rechtsspraak, hier niet.’ Duidelijke taal van Rommy, die nog steeds verontwaardigd is over de twintig jaar die hij aan zijn broek kreeg voor een XTC-deal die nooit werd gesloten.

Rommy zegt dat hij veel steun heeft van de stichting Support for Justice, want van zijn maten in de bajes moet hij het niet hebben. ‘Ik heb hier geen vrienden. Je moet heel voorzichtig zijn hier, want je hebt zo een nieuwe zaak en dan heb je conspiracy aan je broek. 60% werkt samen met de politie, dus je moet heel goed oppassen.’

Rommy’s boek is nu verkrijgbaar in de boekhandel en online te bestellen

{mp3remote}http://www.crimesite.nl/media/henkrommy.mp3{/mp3remote}