Deens Satudarah-lid vermoord (VIDEO)

Een Satudarah-lid uit Denemarken is met doorgesneden keel dood gevonden in Albertslund, westelijk van Kopenhagen. Hij was al een week vermist. Volgens een bron gaat het om “Kevin” (25). Er zijn twee mannen aangehouden.

Tweede slachtoffer

Volgens de politie was de man ontvoerd en mogelijk vastgehouden in een appartement in Ballerup, waar de politie een doorzoeking deed. Ook het Satudarah-clubhuis in Bagsvaerd is doorzocht. Het slachtoffer zou samen met een andere man zijn ontvoerd en mishandeld. Het tweede slachtoffer wist te ontsnappen.

Balkan

Volgens de krant Ekstra Bladet waren de twee Satudarah-leden ontvoerd in verband met een onenigheid over drugs. De krant zegt ook dat de twee sporen van marteling vertoonden. Eén van de verdachten zou een 33-jarige met wortels in ‘de Balkan’ zijn, die al eerder voor geweldsmisdrijven, en onder meer afpersing, is vervolgd.

Een bron meldt aan Crimesite dat Nederlandse Satudarah-leden naar Denemarken zullen afreizen voor de begrafenis. Het slachtoffer figureerde met andere Satudarah-leden in een clip van een bekende Deense rapper.