Deense Satudarah wil onderhandelen

De Deense Satudarah wil het conflict met de Hells Angels aan de onderhandelingstafel uitpraten. Dat heeft Ole Bonnesensgade, een voormalige Hells Angel die vier maanden geleden naar Satudarah overstapte, gezegd in de Deense media.

Bonnesensgade erkent in het Deense blad Ekstra Bladet dat er een conflict is tussen de Hells Angels en Satudarah. Hij zegt dat hij graag zou zien dat alle partijen rond de tafel zouden zitten om tot een schriftelijke overeenkomst te komen. Dat zou problemen in de toekomst moeten voorkomen.

De afgelopen weken zijn meerdere Hells Angels opgepakt omdat ze personen zouden hebben aangevallen. Volgens Bonnesensgade gaat het om leden van Satudarah. Afgelopen week raakte ook een Hells Angel gewond bij een steekpartij in een ruzie die zou zijn gegaan tussen leden van de Hells Angels en Satudarah.

Bonnesensgade was decennia lang lid van de Hells Angels. Hij werd in de jaren 80 al veroordeeld voor een liquidatie op de president van een rivaliserende motorclub. Begin 2013 verliet hij de Hells Angels, om afgelopen najaar lid te worden van Satudarah.

Lees ook:

Denemarken werkt komst Satudarah tegen

Hells Angel neergestoken in Denemarken