Delftenaar voor woning doodgeschoten

Een 38-jarige man uit Delft is donderdag voor een woning op de galerij aan de Cesar Frankstraat neergeschoten en hij is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer zou een zekere Murat zijn, van Turkse afkomst. Naar de verdachte is een grootschalige zoekactie gehouden met behulp van een helikopter van de politie, maar dat leverde niets op. De verdachte is nog steeds voortvluchtig. 

Bij de politie kwam donderdagavond omstreeks half zeven een melding binnen van een schietpartij aan de Cesar Frankstraat in Delft. Voor de woning werd een zwaargewonde man aangetroffen. De hulpdiensten hebben het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, maar daar is de 38-jarige man in de loop van de avond overleden.

Het vermoeden bij de politie bestond dat de verdachte zich had verstopt in een van de flatwoningen in dezelfde straat. Met behulp van een politieheli werd er naar de verdachte gezocht. De politie is daarop een woning binnengegaan, maar dat was zonder succes. De verdachte is nog steeds voortvluchtig.