Derde verdachte aangehouden voor gewelddadigheden Mallorca

In het onderzoek naar de gewelddadigheden op Mallorca op 14 juli 2021 heeft de politie opnieuw een verdachte aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Hilversum. De verdenking tegen hem is medeplegen doodslag, poging tot doodslag en openlijk geweld.

De tiener uit Hilversum wordt verdacht van betrokkenheid bij zowel het geweld in de horecagelegenheid in El Arenal op Mallorca, als bij het geweld op de boulevard. Bij dit geweld raakte de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen dodelijk gewond; andere slachtoffers liepen (zwaar) lichamelijk letsel op. Volgens het AD is de vanochtend opgepakte verdachte Mees T.

Videobeelden

De verdenking tegen deze 18-jarige Hilversummer is gebaseerd op verklaringen van getuigen en foto’s en videobeelden. Het zijn zowel beelden die al beschikbaar waren, als aanvullende beelden die een getuige ter beschikking heeft gesteld. De verdachte wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Andere verdachten

Eerder al werden twee andere verdachten aangehouden: Sanil B. en Hein B.. Beide mannen worden verdacht van het medeplegen van doodslag op het 27-jarige slachtoffer uit Waddinxveen en het medeplegen van poging tot doodslag op zijn vriend. De 19-jarige Sanil B. wordt ook verdacht van het medeplegen poging tot doodslag op een slachtoffer in de horecagelegenheid in El Arenal.